Vankeustuomiota kärsivä Boy George ei saa osallistua Big Brotheriin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

1980-luvulla menestystä Culture Club -yhtyeensä riveissä niittänyt discopoppari Boy George valittiin äskettäin mukaan Britannian seuraavaan julkkisten Big Brother -ohjelmaan. Sitten tuli kuitenkin mutka matkaan, sillä hän kärsii edelleen ehdollista vankeustuomiotaan.

Nykyisin pääasiassa DJ-keikkoja klubeilla tekevä entinen supertähti, oikealta nimeltään George O’Dowd, sai huhtikuussa 2007 tekemästään miesprostituoidun pahoinpitelystä 15 kuukauden ehdottoman vankeustuomion. Sittemmin hän pääsi kuitenkin ehdonalaiseen, jota kärsii edelleen.

Big Brother -ohjelman julkkisversion kilpailijat saavat kukin jopa satojentuhansien eurojen arvoisen palkkion esiintymisestään realityohjelmassa, mutta nyt tuo rahasumma on menemässä Boy Georgelta ohi suun, koska hänen ei anneta osallistua ohjelmaan ehdonalaisensa aikana. Rahalla olisi ollut hänelle erityisen paljon merkitystä, koska kaltereiden takana istuessaan hän ajautui vararikkoon.

Poppari vastusti päätöstä, mutta oikeus hylkäsi valituksen. Osallistumista vastustavien ehdonalaisvalvojien mukaan 48-vuotiaan popparin osallistuminen realityohjelmaan asettaisi Lontoon ehdonalaisvalvonnan ja koko oikeusjärjestelmän naurunalaiseksi.