Yksi päätähdistä poistetaan Spider-Man -elokuvasta (spoilerivaara)

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Spider-Man -sarjakuvahahmon seikkailut jatkuvat valkokankaalla vielä usean elokuvan merkeissä, mutta yksi tarinan päähahmoista kirjoitetaan ulos elokuvasta. Artikkeli sisältää juonipaljastuksen, joten älä jatka lukemista mikäli haluat säilyttää jännityksen.

Amerikkaisen Star Magazine -lehden mukaan Kirsten Dunstin esittämä roolihahmo Mary-Jane tulee poistumaan käsikirjoituksesta seuraavan Spider-Man -elokuvan myötä. Poistumisen tapaa ei ole vielä päätetty, mutta mitä ilmeisimmin hän tulee kuitenkin kuolemaan tavalla tai toisella.

– Suunnitelmamme on kirjoittaa hänet ulos, luultavasti kuolemalla. Anne Hathawayn roolihahmo tulee hänen tilalleen Peter Parkerin uudeksi rakkaaksi Spider-Man 4 -elokuvassa ja jatkaa myös viidennessä ja kuudennessa, joita käsikirjoitetaan parhaillaan. Annella on paljon tapaamisia Los Angelesissa, koska kuvaukset ovat jo aivan nurkan takana, lähde kertoi.

Spider-Man 4 -elokuvan kuvaukset alkavat ensi vuoden aikana.