Brittany Murphy haudataan tänään – Michael Jacksonin liepeille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aiemmin tällä viikolla hieman epäselvissä olosuhteissa sydänkohtaukseen yllättäen kuollut näyttelijä Brittany Murphy on määrä saattaa haudan lepoon jouluaattona, eli tänään. Tarkemmin sanoen ensi yönä Suomen aikaa. Hänen ruumiinsa siirrettiin hautausmaalle jo eilen odottamaan hautajaisia.

Äkillisesti 32-vuotiaana menehtyneen supertähden perheelle ja muille läheisille koittaa siis varsin ikävä joulu. Hautajaiset järjestetään vain pienelle perhepiirille. E! Onlinen mukaan hautausmaa on sama Hollywoodissa sijaitseva Forest Lawn Memorial Park, jonne myös Michael Jackson haudattiin viime kesänä. Vielä ei ole tietoa tullaanko hänen muistokseen järjestämään myös yleisötilaisuus toisaalla.

Neitokaisen kuolinsyy on edelleen hämärän peitossa. Mikään ei tässä vaiheessa viittaa rikokseen, mutta hänen kotoaan löydettin valtava määrä voimakkaita kipu-, uni- ja masennuslääkkeitä. Huumeita tai laittomia lääkkeitä ei sen sijaan löytynyt lainkaan. Kuolinsyyn odotetaan selviävän vasta kun laboratoriotulokset saadaan helmikuussa.