Cheryl Cole lunastaa jälleen tittelinsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

FHM-lehden brittiversion lukijoiden tänä vuonna maailman seksikkäimmäksi julkkisnaiseksi äänestämä Cheryl Cole, tyttönimeltään Cheryl Tweedy, tekee parhaillaan erittäin menestyksekästä soolouraa laulajana. Hän on tosin ilmoittanut harkitsevansa myös laulu-uransa lopettamista ja perheen perustamista.

Menestyksekkäästä Girls Aloud -tyttöbändistä alunperin tunnetuksi tullut kaunotar lunastaa jälleen erikoislaatuisen tittelinsä poseeraamalla Q Magazine -lehden kannessa ja sisäsivuilla todella näyttävissä kuvissa, joissa ei edes paljasteta kovinkaan paljon paljasta pintaa. Sen sijaan Cheryl Cole on pukeutunut kuvissa muiden muassa mustaan nahkaan, niitteihin ja lateksiin. Katso kuvat tästä.

Perhehaaveiden takia myös Cherylin menestyksekäs ura X-Factor -realityohjelman tuomaristossa on vaakalaudalla. Simon Cowell lupasi tosin äskettäin tuplata Cherylin palkan 1,2 miljoonaan, mikäli hän päättää jäädä mukaan realitytuomaristoon.