Seksikkäin sisko esittelee bikinikokoelman

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen televisiojulkkis ja malli Joanna Krupa kuohutti äskettäin poseeraamalla PETA-järjestön mainoskampanjassa alastomana enkelinä, ainoastaan risti intiimien paikkojensa peittona. Kuva suututti Catholic League -järjestön kirkonmiehet, ja Krupa iski pian takaisin.

Joanna totesi Jumalan katsovan alaspäin päätään pudistellen ja olevan eri mieltä kirkonmiesten kanssa. Nyt sanasota on kuitenkin päättynyt ainakin julkisuudessa, ja neitokainen poseeraa tuttuun tapaansa verkossa julkaistuissa valokuvissa useissa eri bikineissä. Katso kuvat tästä.

Maailman seksikkäimmäksi uimapukumalliksi muutama vuosi sitten äänestetty 30-vuotias Joanna Krupa teki ensimmäisen elokuvaroolinsa vuonna 2001 esiintyessään Blondin kosto -elokuvassa. Sittemmin hänet on nähty monissa muissakin elokuvissa ja televisiosarjoissa, kuten Las Vegas, CSI ja Scary Movie 4. Näyttelemisen lisäksi Joanna on poseerannut lukuisten tunnettujen lehtien kansikuvissa, joista mainittakoon esimerkiksi FMH, Maxim ja ENVY.