Meikitön Pamela Anderson näyttää vanhalta mummolta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baywatch-televisiosarjasta ja Playboy-lehdestä tunnetuksi tullut povipommi Pamela Anderson viihtyy edelleen aktiivisesti julkkisjuhlissa ja bikinikuvissa, vaikka hänen vartalonsa on nähnyt jo parhaat päivänsä. Ammattimainen meikki tekee kuitenkin yleensä tehtävänsä.

Parhaillaan Britanniassa vierailulla oleva Pamela Anderson kuvattiin tiistaina Lontoossa, kun hän oli jakamassa nimikirjoituksiaan New Wimbledon -teatterissa. 42-vuotias povipommi ei ollut ilmeisesti ehtinyt hoitaa aamulla meikkejään kuntoon, sillä hän näyttää kuvassa selvästi ikäistään vanhemmalta. Luonnollisesti hänen kuvansa päätyi nopeasti internetin syövereihin. Katso kuva tästä.

Siviilissä Pamela Anderson on viime kuukausina taistellut aktiivisesti oikeudessa, sillä hän haastoi kotinsa remontista vastanneet yhtiöt oikeuteen perusteettomista laskuista. Vastavuoroisesti myös rakennusyhtiöt haastoivat julkkistähden oikeuteen maksamattomista laskuista. Sopuratkaisu ei ole ilmeisesti ainakaan vielä näköpiirissä.