Brittany Murphy haudattiin intiimissä seremoniassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla yllättäen 32-vuotiaana sydänkohtaukseen kuollut suosikkinäyttelijä Brittany Murphy haudattiin jouluaattona Hollywood Hillsin alueella sijaitsevalle Forest Lawn Memorial Park -hautausmaalle.

Hautajaiset järjestettiin pienen perhepiirin intiiminä seremoniana. Läsnä oli vain kourallinen näyttelijän perheenjäseniä ja läheisimpiä ystäviä. Seremoniassa laulettiin Amazing Grace ja luettiin katkelma Pikku prinssi -kirjasta, joka oli yksi Brittanyn suosikkikirjoista.

– Tänään vaimo, tytär, siskontyttö, serkku, perheenjäsen ja tuhansien rakas ystävä saatettiin haudan lepoon. Brittany oli uskomattoman rakastava ja intohimoinen ihminen. Sanat eivät riitä kertomaan tuskaa, jota hänen aviomiehensä, äitinsä ja kaikki muut seremoniassa mukana olleet tuntevat, perhe totesi julkaisemassaan lausunnossa.

Vielä ei tiedetä järjestetäänkö edesmenneelle tähdelle myös julkinen muistotilaisuus.