Eilen haudattu supertähti kuolleena DVD:n kannessa – julkaisu peruttiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen Hollywoodissa haudattu näyttelijätär Brittany Muprhy tähdittää parhaillaan myös Deadline-elokuvaa, jonka DVD-versio oli määrä julkaista näinä päivinä. Toisin kuitenkin kävi, sillä elokuvan kansikuva oli tilanteeseen nähden epäsopiva ja se jouduttiin vetämään jakelusta.

Kauhuelokuvan kannessa Brittany Murphy nähdään nimittäin makaamassa elottomana kylpyammeessa. Leffan julkaiseva Redbox-yhtiö joutui nopeisiin toimenpiteisiin kun leffan päätähti kuoli yllättäen viime sunnuntaina, juuri leffan julkaisemisen alla. Materiaali ehti nimittäin lähteä jo videovuokraamoihin kautta Yhdysvaltojen. Katso kansikuva tästä.

Nyt leffa on vedetty jakelusta ja se tullaan julkaisemaan myöhemmin uudelleen toisella kansikuvalla.

– Poistamme elokuvan kansikuvan mainoksistamme. Tulemme jatkamaan elokuvan jakelemista, mutta sitä ennen muutamme kansikuvan, Redbox-yhtiön tiedottaja Laura Dihel kertoi Access Hollywoodille.