Ilmapallojekku vei perheen vanhemmat vankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa kohistiin, kun kuusivuotiaan pikkupojan kerrottiin nousseen ilmaan valtavalla heliumpallolla. Massiivisen pelastusoperaation päätteeksi poikaa ei löydetty pallosta, ja hänen pelättiin pudonneen matkalla.

Myöhemmin poika kuitenkin löydettiin kotoaan, ja pian selvisi, että kyseessä olikin hänen vanhempiensa etukäteen suunnittelema julkisuustemppu. Heidän tavoitteenaan oli saada oma realityohjelma. Viranomaiset eivät kuitenkaan pitäneet tempausta kovin hauskana, sillä pelastusoperaatio maksoi satojatuhansia dollareita.

Nyt pallopojan isä Richard Heene on tuomittu harkitsemattoman julkisuustemppunsa takia vankilaan. E! Onlinen mukaan hänet tuomittiin 90 päiväksi ehdottomaan vankeustuomioon kaltereiden takana, josta hän voi suorittaa 60 päivää yhdyskuntapalveluna. Pallopojan äiti Mayumi tuomittiin niin ikään 20 päiväksi vankilaan. Hän suorittaa tuomionsa miehensä jälkeen. Lisäksi vanhemmat määrättiin maksamaan 45.000 dollarin korvaukset.