Sienna Miller pinkeissä bikineissä beachilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uuden G.I. Joe: The Rise of the Cobra -elokuvan tähtenä valkokankaalla nähtävä näyttelijä-malli Sienna Miller nähtiin äskettäin sensuelleissa mallikuvissa GQ-lehden brittiversion syyskuun numerossa.

Tämän jälkeen kaunotar on bongattu useita kertoja julkkisjuhlissa näyttävissä asuissa. Nyt hänet on kuitenkin ikuistettu viettämässä vapaapäiväänsä rantatunnelmissa Barbadoksella. Yllään hänellä oli pinkki-musta-valkoiset bikinit. Sulavavartaloinen kaunotar uskaltautui lekottelultaan myös pulahtamaan aaltoihin. Katso kuvat tästä.

Taannoin Sienna Miller joutui muuttamaan Lontoosta maaseudulle päästäkseen pakoon paparazzeja. Nyt hän suunnittelee asunnon ostamista Los Angelesista, mutta kaksi asuntoa Britanniassa omistavalla tähdellä ei ole siihen varaa. Niinpä hän onkin nyt myymässä toista brittiasuntoaan, jotta saisi perustettua tukikohdan myös Hollywoodin liepeille.