Vuosikymmenen seksikkäimmät kansikuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin miestenlehtiin lukeutuva Maxim on vuosikymmenen päättyessä julkaissut koosteen vuosikymmenen seksikkäimmistä kansikuvistaan. Vuosikymmenen aikana lehti on ilmestynyt 120 kertaa, ja nyt raati on valinnut näistä kansista kaksitoista parasta.

Vuosikymmenen seksikkäimmäksi kansikuvaksi valittiin vuoden 2005 syyskuussa julkaistu kansi, jossa poseeraa supernimien sijaan yllättäen Kelly Monaco. Yksi viime vuosien kovimmista nousijoista, Megan Fox, sai kunnian sijoittua vasta toiselle sijalle vuoden 2007 heinäkuussa julkaistulla kansikuvallaan. Kolmannelle sijalle rankattiin marraskuussa 2007 julkaistu kansi, jota tähdittää Eva Mendes.

Viiden seksikkäimmän joukkoon mahtuivat myös kansikuvat, joissa poseerasivat Joanna Krupa ja Jessica Alba. Kymmenen joukkoon mahtuivat lisäksi kannet, joiden tähtinä nähtiin tässä järjestyksessä Eva Longoria, Fergie, Carmen Electra, Vanessa Minnillo, Anna Kournikova, Charlien Enkelit (Cameron Diaz, Lucy Liu ja Drew Barrymore) ja Ali Larter. Katso kaikki kaksitoista näyttävää kantta tästä linkistä.