Teinitähden nakukuvista oikeusjuttu – rekisteröi omat alastonkuvansa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Disneyn suosituista High School Musical -elokuvista tunnetuksi tullut Vanessa Hudgens nousi toden teolla Hollywood-tähtien seuratuimpien naisten joukkoon vasta kun hänen alastonkuvansa vuotivat aikoinaan internetiin.

Tuolloin vasta teini-ikäisen tähden kuvien aitous vahvistettiin pian ja hänen lakimiehensä yrittivät kaikkensa saadakseen kuvat pois verkosta. Mutta turhaan. Nyt Vanessa Hudgens onkin astunut seuraavalle tasolle, sillä hän vaatii kuvien poistamista viihdejulkaisusta oikeudessa.

Tuoreessa oikeuskiistassa Vanessa Hudgens on haastanut MoeJackson.com -nimisen verkkojulkaisun, koska se ei ole suostunut poistamaan luvattomia nakukuvia sivuiltaan. Alastonkuvat ovat Vanessan itsensä ottamia, joten hän omistaa myös niiden oikeudet. Kuvien poiston lisäksi hän vaatii myös rahallista korvausta.

Hudgens on ottanut samalla mielenkiintoisen askeleen ja rekisteröinyt omat alastonkuvansa teoksiksi Yhdysvaltojen tekijänoikeusvirastossa. Tämä selkiyttää kuvien tekijänoikeuksia mahdollisissa muissakin oikeudenkäynneissä.