Ostaisitko tältä huippumallilta bikinit?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon viime vuosina useasti äänestetty brasilialainen supermalli Alessandra Ambrosio on tehnyt esikoisensa Anja Louise Ambrosio Mazurin syntymän jälkeen upeaa malliuraa. Nyt voidaankin hyvällä syyllä sanoa, että 27-vuotias kaunotar on suositumpi kuin koskaan aiemmin.

Kuluneen vuoden aikana Alessandra Ambrosio on noussut supermallien kirkkaimpaan kärkikaartiin ainakin palstatilan määrällä mitattuna. Tämä siitä huolimatta, että hän piti raskautensa takia kuukausien tauon aktiiviuraltaan. Nyt Alessandra Ambrosio poseeraa Victoria’s Secretin mallikuvissa esittelemässä alusvaatemerkin tuotteita. Katso kuvat tästä.

Erityisesti Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta ja Victoria’s Secret -mallinakin tunnetuksi tullut kaunotar on viime aikoina poseerannut myös alastomana esimerkiksi Bruno-leffahahmon kanssa. Alessandra valittiin tänä vuonna AskMen.com -sivuston äänestyksessä maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa seurusteleva Alessandra tuli tutuksi Victoria’s Secret -mallina. Häntä on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Varsinaista näyttelijänuraa kaunotar ei ole tehnyt, mutta hänet nähtiin cameo-roolissa James Bond -leffa Casino Royalessa.