Brittany Murphyn koirakin suree emäntänsä kuolemaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joulun kynnyksellä sydänkohtaukseen 32-vuotiaana menehtynyt näyttelijätär Brittany Murphy haudattiin jouluaattona. Häntä jäivät kaipaamaan perheen, ystävien ja fanien lisäksi myös koira. Lehtikuvissakin emäntänsä ja isäntänsä kanssa usein poseerannut pienokainen suree myös emäntänsä kuolemaa.

Murphyn aviomies kertoi lehdistölle, että Brittanyn Clara Bow -niminen maltankoira on selvästi surullinen perhettään kohdanneen tragedian takia. Koira tuli alunperin perheeseen, kun mies osti sen vaimolleen joululahjaksi vuosi sitten, eli vuosi ennen emännän kuolemaa.

– Yksi surullisimmista seikoista on se, että Clara on etsinyt Brittanyä kaikkialta eikä ole löytänyt häntä, Simon Monjack kertoi People-lehdelle.

Eläessään Brittany sekä poseerasi usein koiransa kanssa että kehui pienokaista vuolaasti haastatteluissaan. Hän kuvaili koiran olevan suuri persoonallisuus ja enemmän perheenjäsen kuin lemmikki.