Charlie Sheen pääsi vapaaksi – hakkasi vaimonsa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perjantaina aamulla kotiväkivallasta epäiltynä pidätetty näyttelijä Charlie Sheen on päässyt vapaaksi pidätyssellistä. Hänet päästettiin vapaaksi ja odottamaan oikeudenkäyntiä 8.500 dollarin takuita vastaan.

Charlie Sheen pidätettiin eilen kello 11:20 aikaan Aspenissa, Coloradossa. Paikallisten viranomaisten mukaan Sheeniä epäillään toisen asteen pahoinpitelystä, laittomasta uhkauksesta ja vahingonteosta, E! Online uutisoi. Näyttelijän takuusumma maksettiin seitsemän aikaan perjantai-iltana. Hänen oikeudenkäyntinsä järjestetään 8. helmikuuta.

Pidätystä edelsi poliisille tehty hätäpuhelu Aspenissa sijaitsevasta loma-asunnosta (katso kartta). Paikalle saapunut poliisipartio pidätti Charlie Sheenin. Uhrin uskotaan olleen hänen vaimonsa Brooke Mueller. Häntä ei kuitenkaan kuljetettu sairaalaan.