Jessica Alba: ”Arpia, mustelmia ja mustia silmiä tappeluissa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Jessica Alba on viettänyt kuluvan vuoden pitkälti äitiyslomalla esikoisensa Honor Marien kanssa. Viime aikoina hän on kuitenkin tehnyt hiljalleen paluuta leffamaailmaan. Viihdelehti Stara tapasi supertähden äskettäin New Yorkissa.

Seksikkäimpien Hollywood-tähtien joukkoon jo vuosien ajan kerta toisensa jälkeen äänestetty kaunotar on jo aiemmin kertonut ettei hän pidä itseään erityisen seksikkäänä. Haastattelussa poikatytöksi avoimesti tunnustautunut tähti kertoi ettei hän tunne itseään lainkaan seksisymboliksi.

– Oikeasti näen itseni enemmän soturina kuin seksisymbolina. Vartalossani ei ole yhtään kohtaa, mikä ei olisi ollut verillä, mustelmilla tai murtunut, Jessica Alba kertoi Staralle.

– Olen murtanut kylkiluitani elokuvien stunttikohtauksissa ja saanut arpia lukemattomista haavoista ja mustelmista. Olen pudonnut moottoripyörien selistä lujassa vauhdissa, saanut verisiä neniä ja mustia silmiä tappeluissa. En siis ole aina kaunista katseltavaa!

Jessica Alban haastattelu julkaistaan kokonaisuudessaan Starassa lähipäivinä.