Milo Ventimiglia löysi uuden kaunottaren

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Heroes-televisiosarjasta tutuksi tullut näyttelijä Milo Ventimiglia nousi otsikoihin seurustellessaan vastanäyttelijänsä Hayden Panettieren kanssa. Suhde kuitenkin päättyi lopulta, ja siitä saakka on odotettu tietoa Milon seuraavasta tyttöystävästä.

Nyt komistus on viimein bongattu uuden kaunottaren kanssa. Milo Ventimiglia ikuistettiin nimittäin viime sunnuntaina Santa Monican rannalla kävelyllä Isabella Brewsteriksi nyt tunnistetun naisen seurassa. Pari käveli läheisissä tunnelmissa käsi kädessä, kunnes he huomasivat paparazzit ja ottivat etäisyyttä toisiinsa. Katso kuvat tästä.

Lehtitietojen mukaan Isabella Brewster on näyttelijä Jordana Brewsterin sisko, ja työskentelee nykyisin Creative Artists -agenttitoimistossa. 32-vuotias Ventimiglia erosi Hayden Panettieresta helmikuussa. Isabella yhdistettiin alkuvuodesta Kauhea kankkunen -elokuvassakin nähtävään Bradley Cooperiin, joka seurustelee nykyisin Renee Zellwegerin kanssa.