Playboy-povipommi iski Star Trek -tähden?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Olivia Munn tunnetaan mallina ja useiden televisio-ohjelmien juontajana. Taannoin julkkiskaunotar esitteli kurvejaan myös Playboy-lehden sivuilla. Munn julkaisee myös omaa Hey Olivia! -nimistä lehteään, jossa keskitytään ainoastaan hänen omiin kuviinsa ja juttuihinsa.

Nyt Playboy-kaunottaren väitetään pokanneen Star Trek -elokuvaa tähdittäneen Chris Pinen. Julkkisparin seurustelusta on huhuttu jo viime kuusta saakka. Silloin Us Weekly -viihdelehti uutisoi ensimmäisen kerran aiheesta. Hieman aiemmin Pine oli eronnut Audrina Patridgesta. Olivia Munn ei asiaa tiedusteltaessa edes täysin kiistänyt väitteitä, vaan tyytyi toteamaan Maxim-lehden tammikuun numeron haastattelussa olevansa edelleen ”virallisesti sinkku”.

26-vuotias Olivia Munn aloitti uransa nimellä Lisa Munn. Vuodesta 2006 lähtien televisiokasvo on käyttänyt julkisuudessa nimeä Olivia. Mallintöidensä lisäksi hän on tähdittänyt urallaan monia elokuvia ja toiminut sekä juontajana että kilpailujana televisio-ohjelmissa. Elokuvapuolellä hänen CV:ssään ovat muiden muassa Big Stan, Insanitarium ja Scarecrow Gone Wild. Työn alla ovat lisäksi elokuvat Date Night ja Iron Man 2. Maaliskuussa 2009 hänet rankattiin maailman seksikkäimpien opiskelijoiden listalla sijalle kolme.