Oliko tämä asu liian seksikäs televisioon?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa kohutaan parhaillaan Tanssii tähtien kanssa -ohjelman sikäläisessä versiossa nähdystä tanssiasusta, joka oli monien televisionkatsojien mielestä liian seksikäs televisioon. Keskimääräistä paljastavampi esiintymisasu nähtiin tanssija Ola Jordanin yllä viime viikonloppuna.

Ola Jordan on kuitenkin nyt ottanut aikaansaamastaan kohusta kaiken irti, sillä hän on ryhtynyt myymään tanssiasujaan, jotka menevät asiasta uutisoineen The Sun -lehden mukaan kuin kuumille kiville. Realitykaunotar kauppaa asuja verkkosivustollaan noin tuhannen euron kappalehintaan. Katso kuva tästä.

Jordan ja hänen parinsa Chris Hollins ovat saaneet muutenkin nauttia kansansuosiosta kilpailun edetessä. Pari nimittäin voitti yleisön suosikki -äänestyksen. Miesten antamiiin ääniin epäillään tosin olleen vaikutusta neitokaisen näyttävillä esiintymisasuilla.