Surkeimmat jouluelokuvat listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Merkittävä osa elokuvamaailmaa ovat aina olleet erilaiset jouluelokuvat, joita onkin riittänyt joka vuodelle. Usein ne ovat myös uusia versioita vanhemmista klassikoista. Taannoin ensi iltansa saikin tähän sarjaan lukeutuva Jim Carreyn tähdittämä Saiturin Joulu, joka ei kriitikoiden palautteella juuri juhlinut.

Nyt on työstetty varsin ajankohtainen listaus maailman surkeimmista jouluelokuvista. Listan takana on maineikas elokuvasivusto Moviefone.com. Mukana ovat suurimmat joululeffojen flopit. Listan ykköstä voidaan pitää jonkinasteisena yllätyksenä, sillä sen ohjasi pääasiassa menestyselokuvia urallaan tehnyt Ron Howard. Surkeimmaksi jouluelokuvaksi rankattiin nimittäin Grinch.

Kymmenen surkeimman jouluelokuvan listaus elokuvien alkuperäisillä nimillä näyttää tältä.

1. How the Grinch Stole Christmas (2000)2. The Santa Clause 3 (2006)3. Deck the Halls (2006)4. Silent Night, Deadly Night (1984)5. Four Christmases (2008)6. Surviving Christmas (2004)7. Jingle All the Way (1996)8. Christmas with the Kranks (2004)9. Santa Claus Conquers the Martians (1964)10. Reindeer Games (2000)