Britney Spears pian uudelleen naimisiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu poptähti Britney Spears on joutunut kokemaan ihmissuhteissaan ongelmia monen ihmisen edestä. Toisen avioliittonsa päätteeksi hän sai taannoin lopulta hermoromahduksen ja joutui isänsä holhottavaksi. Nyt tilanne alkaa olla jo parempi, vaikka isän holhous ei ole vieläkään päättynyt.

Britney Spears on nimittäin seurustellut jo pitkään agentti-poikaystävänsä Jason Trawickin kanssa, eikä pariskunta ole ollut ainakaan viihdelehtien otsikoissa skandaalien merkeissä. Myös paparazzikuvien perusteella parin suhde on sujunut hyvin ja Jason tulee hienosti toimeen poptähden kahden pojan kanssa.

Britneyn väitetään kosineen Jasonia jo kahteen otteeseen, mutta mies ei ole ollut vielä valmis avioliittoon. Tuoreimpien tietojen mukaan Jason Trawick olisi nyt kuitenkin valmis viemään suhteen seuraavalle tasolle ja kosimaan puolestaan laulajatähteä. Jasonin kerrotaan jo tavanneen asian merkeissä myös Britneyn ex-aviomiehen ja lasten isän Kevin Federlinen, Access Hollywood uutisoi.

– Jason ei tapaamisessa ainoastaan ilmaisut rakkauttaan Britneya kohtaan, vaan hän kertoi Kevinille jumaloivansa Britneyn lapsia. Jason tietää, että Kevin tulee aina olemaan lasten oikea isä, mutta hän pyysi Keviniltä siunausta sille, että hänestä tulisi lasten isäpuoli. Hän on viettänyt paljon aikaa lasten kanssa ja tulee heidän kanssaan hyvin toimeen, lähde kertoi.

– Kevin ei voisi olla tyytyväisempi. Hän luottaa Jasoniin. Kundit sopivat pitävänsä tiiviisti yhteyttä ja Britney on innoissaan tietäessään olevansa askelta lähempänä avioliittoa Jasonin kanssa.