Cheryl Cole: ”En osaa poseerata”

Viihdeuutiset · Stara.fi

FHM-lehden brittiversion lukijoiden tänä vuonna maailman seksikkäimmäksi julkkisnaiseksi äänestämä Cheryl Cole, tyttönimeltään Cheryl Tweedy, tekee parhaillaan erittäin menestyksekästä soolouraa laulajana. Hän on tosin ilmoittanut harkitsevansa myös laulu-uransa lopettamista ja perheen perustamista.

Menestyksekkäästä Girls Aloud -tyttöbändistä alunperin tunnetuksi tullut kaunotar on nyt paljastanut, samoin kuin Jessica Alba äskettäin, ettei hän pidä itseään erityisen kauniina. Cole paljasti samalla myös ettei hän omasta mielestään osaa poseerata, eikä siksi myöskään pidä omista valokuvistaan. Katso esimerkki tuoreista kuvista tästä.

– Inhoan kuvaussessioita, koska minusta en ole kovin hyvä kameran edessä poseeraamisessa. Inhoan omien kuvieni katsomista, Cheryl Cole kertoi The Sun -lehdelle.

Cheryl Cole on nähty myös lukemattomien muotilehtien paljastavissa kuvissa, mutta silti hän jännittää kovasti jokaista kuvaussessiotaan. Perhehaaveiden takia Cherylin menestyksekäs ura X-Factor -realityohjelman tuomaristossa on vaakalaudalla. Simon Cowell lupasi tosin äskettäin tuplata Cherylin palkan 1,2 miljoonaan, mikäli hän päättää jäädä mukaan realitytuomaristoon.