Missä on Tiger Woods? Mysteeri syvenee entisestään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Marraskuun 27. päivänä autollaan varsin hyvin tunnetuin seurauksin kotinsa liepeillä törmäillyt golf-tähti Tiger Woods on nähty viimeksi julkisuudessa tuona samana päivänä. Sittemmin hän on pysytellyt uskomattoman hyvin piilossa medialta ja muilta ihmisiltä.

Woodsista ei ole nimittäin saatu kolaroinnin ainuttakaan varmaa havaintoa, vaikka hän on ollut kolaroinnistaan saakka maailman eniten uutisotsikoissa ollut yksittäinen henkilö. Paparazziarmeijat niin Yhdysvalloissa kuin muuallakin maailmassa ovat yrittäneet kuumeisesti saada selville supertähden olinpaikan, mutta tuloksetta. Tuoreimpien tietojen mukaan myös hänen Privacy-luksusjahtinsa on edelleen laiturissa Yhdysvalloissa, eikä lähtenyt Bahamalle.

Nyt lehdistössä on ryhdytty toden teolla huolestumaan Tiger Woodsin sijainnista, sillä kukaan muu julkkistähti ei ole kyennyt piilottelemaan näin pitkään paparazzeilta ja ulkopuolisilta silminnäkijöiltä. Viime viikolla Woodsin väitettiin jatkaneen suhdettaan rakastajattareensa koko skandaalin ajan, mutta miehestä ei ole siitä huolimatta tehty minkäänlaisia varmoja havaintoja. Hänen vaimonsa Elin Nordegren on kuvattu vain muutaman kerran skandaalin alkamisen jälkeen.