Nyt kosahti – Nykänen pitkäksi aikaa kaltereiden taakse?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mäkihyppääjänä mainetta ja kunniaa aikoinaan niittänyt Matti Nykänen on parhaillaan varsin tukalassa tilanteessa joulupäivän tapahtumien valossa. Hänen epäillään puukottaneen ja kuristaneen vaimoaan Mervi Tapolaa.

Ilta-Sanomat arvioi tänään, että Matti Nykästä uhkaa pahimmillaan jopa vuosien vankeustuomio, mikäli hänet todetaan myöhemmin oikeudessa syylliseksi. Lehden mukaan poliisi epäilee mäkikotkaa tapon yrityksestä. Rikosnimikkeestä ei ole kuitenkaan tehty vielä päätöstä. Joidenkin lähteiden mukaan tuomio voi kuitenkin lopulta tulla vain törkeästä pahoinpitelystä.

– Maanantaina katsotaan syyttäjän kanssa, onko teko sellainen, että täyttääkö se tapon yrityksen tunnusmerkistön vaiko ei, sanoo jutun tutkinnanjohtaja rikoskomisario Pasi Nieminen kertoi Ilta-Sanomille.

Aiemminkin muiden muassa puukotuksesta tuomion saaneen Nykäsen kerrotaan kuristaneen vaimoaan kylpytakin vyöllä ja lyöneen häntä leipäveitsellä. Poliisin mukaan molemmat olivat alkoholin vaikutuksen alaisina.