Povipommi ja poptähti sotatilassa – syynä tyttären parturikäynti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluneen vuoden kohutuin avioeropari Katie Price ja Peter Andre olivat kesän ajan täydessä sodassa, jota käytiin pääasiassa median ja lakimiesten välityksellä. Samaan aikaan Katie Pricen, eli povipommi Jordanin, suosio romahti pohjamutiin. Syksyn aikana parin riidat ehtivät jo hieman rauhoittua, mutta sitten tuli joulu.

News of the World -lehden mukaan ex-pariskunta sopi joulurauhasta, mutta sopimus ei kuitenkaan pitänyt kovin pitkään. Syynä uuteen sotatilaan oli se, että Katie Price raivostui ex-aviomiehelleen, koska tämä oli antanut parturiveljensä Michaelin trimmata tyttären hiuksia. Povipommin mukaan moinen oli täysin sopimatonta. Hän valitti myös Twitter-blogissaan ettei voi enää laittaa tyttärelleen poninhäntää.

Samaan aikaan Peter Andre oli hänkin raivoissaan ex-vaimolleen, koska tämä ei päästänyt häntä ja lapsia lentämään Australiaan, jossa Peter halusi viettää uudenvuoden lastensa ja sairastelevan isänsä kanssa. Peter joutui lopulta lentämään Australiaan yksin nähdäkseen isänsä.

Suosionsa parantamista realitytohjelmassa tuloksetta yrittänyt Katie Price jätti äskettäin uuden miesystävänsä, naistenvaatteisiin pukeutumisesta pitävän Alex Reidin, suorassa televisiolähetyksessä. Sittemmin pari on palannut taas yhteen ja nyt Katien kerrotaan vihjanneen Alexin vanhemmile olevansa valmis menemään miehen kanssa kihloihin erokohusta huolimatta.