Rihanna vietti joulua bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatähti Rihanna on kokenut kuluneen vuoden aikana enemmän kuin moni muu supertähti. Vuosi alkoi mukavissa merkeissä uuden poikaystävän kainalossa, mutta helmikuun alussa mies hakkasi hänet sairaalakuntoon.

Syksyllä Rihanna sai kuitenkin viimein julkaistua uuden albuminsa ja on siitä saakka ollut otsikoissa aikaisempaa rohkeampien lehtiposeeraustensa ja promokuviensa merkeissä. Nyt Rihanna on suunnannut kotimaahansa Barbadokselle viettämään joulua yhdessä perheensä ja ystäviensä kanssa. Katso kuva tästä.

Rihanna ikuistettiin jouluisissa rantatunnelmissa, kun hän nautti rantaelämästä pinkkeihin bikineihin sonnustautuneena. Lehtitietojen mukaan Rihanna oli erittäin iloisella päällä ja nautti olostaan täysin rinnoin meren aalloissa nauraen.