Tämän takapuolen perässä Tiger Woods juoksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtavan suhdekohun keskipisteenä parhaillaan oleva golf-tähti Tiger Woods on edelleen teillä tietämättömillä, sillä hänestä ei ole tehty ainoatakaan julkisuuteen tullutta havaintoa 27. marraskuuta jälkeen. Superjulkkiksen olinpaikka on siis täysin hämärän peitossa.

Nyt yksi hänen lukuisista rakastajattaristaan, 34-vuotias yökerhon tarjoilija Rachel Uchitel, on ottanut jälleen kaiken irti omasta 15-minuuttisestaan julkisuudessa. Paparazzien seuraama neitokainen poseerasi nimittäin joulunakin innokkaasti bikineissä Palm Beachillä Floridassa ja sai samalla runsaasti otsikoita ympäri maailmaa. Katso kuva tästä.

Tuoreimpien väitteiden mukaan Woodsin vaimo Elin Nordegren olisi viimein päättänyt hakea avioeroa ja sen merkeissä vaatia puolta tulevan ex-aviomiehensä omaisuudesta sekä pariskunnan lasten yksinhuoltajuutta. Rahassa puolet Woodsin nykyisestä omaisuudesta on yli 400 miljoonaa euroa. Väitteiden todenperäisyyttä on kuitenkin syytä epäillä niiden ennen virallista vahvistusta.