Vuoden kuumimmat bikinikuvat massiivisessa galleriassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kulunut vuosi on pitänyt sisällään valtavan määrän superjulkkisten ja huippumallien bikiniposeerauksia, ja useat hieman pienemmät tähdet ovat tehtailleet ja julkaisseet kuvia jopa itse itsestään. Nyt amerikkalainen viihdesivusto on koonnut vuoden parhaat bikinikuvat samalle sivulle.

Massiivisessa galleriassa on mukana sadoittain vuoden näyttävimpiä bikiniposeerauksia niin tutuilta kaunottarilta kuin mahdollisilta tulevaisuuden nimiltäkin. Luonnollisesti mukana ovat myös nykyisin maailman seuratuimpiin lukeutuvat huippumallit Alessandra Ambrosio, Douzen Kroes, Marisa Miller, Miranda Kerr ja Bar Refaeli.

Näyttelijöistä ja poptähdistä galleriassa poseeraavat muiden muassa Britney Spears, Sienna Miller, Taylor Swift, Carrie Underwood, Ashley Tisdale, Jennifer Aniston, Jennifer Love Hewitt, Katy Perry, Jessica Alba, Ashley Greene ja lukuisat muut näyttävät kaunottaret. Katso kuvat tästä.