Ashley Greene läpinäkyvässä paidassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erityisesti teinityttöjen suosiman Twilight-elokuvan kaunotar ja Megan Foxin manttelinperijäksi nimetty Ashley Greene on noussut nakukuviensa jälkeen julkkiskaunottarien A-sarjaan ja neitokaisella pitääkin nykyisin kiirettä jokapäiväisten julkkisjuhlien parissa.

Nykyisin Ashley Greene on haluttu tähti lehtikuviin niin Yhdysvalloissa kuin muualla maailmassa. Nyt kaunotar poseeraa näyttävässä mustavalkoisessa studiokuvassa alusasussa, jonka yläosa on osittain läpinäkyvää kuviointia. Asu paljastaa siis varsin paljon muodokkaan kaunottaren varustuksesta. Katso kuva tästä.

Marraskuun lopulla Twilight-tähti kuvattiin The Late Night Show With David Letterman -ohjelman vieraana asussa, joka oli tyylikäs viimeksi 90-luvun alussa. Katso kuvat tästä. Räikeänpunaiseen jakkuun ja housuihin sekä mustavalkoraidalliseen kauluspaitaan pukeutunut kaunotar ei ollut ohjelmassa aivan parhaimmillaan. Keskimäärin hän lukeutuu kuitenkin Hollywoodin tämän hetken trendien suunnannäyttäjiin.