Brittany Murphyä varoitettiin aviomiehestään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joulun alla yllättäen sydänkohtaukseen 32-vuotiaana menehtynyt amerikkalainen näyttelijätär Brittany Murphy sai ystäväpiiriltään varoituksia aviomiehestään, mutta hän ei ottanut niitä kuuleviin korviinsa. Supertähden kuolinsyy on edelleen selvittämättä, mutta sairastelun sekä massiivisen lääkecocktailin epäillään olleen siihen osallisena.

New York Daily News -lehden mukaan lähipiiri varoitti Brittanyä useita kertoja siitä, että hänen aviomiehellään olisi haitallinen vaikutus tähden hyvinvointiin ja urakehitykseen.

Aviomies Simon Monjack on itse julistanut vaimonsa kuoleman jälkeen syyttömyyttään amerikkalaisissa viihdelehdissä. Hän on kertonut joutuneensa vaimonsa lähipiirin mustamaalaamaksi jo häistään lähtien. Lisäksi Simon Monjack syytti mediaa ajojahdista, jonka tarkoituksena on loata hänen maineensa.

– Ongelmani on että minä en näytä Ashton Kutcherilta. He eivät pidä myöskään siitä, että hän meni naimisiin sellaisen miehen kanssa joka ei ollut kuuluisa. Tähdet haluavat että tähdet avioituvat muiden tähtien kanssa, Monjack kertoi lehdelle.

Simon Monjack osoitti kuitenkin hieman toisenlaista käytöstä vain viikko ennen vaimonsa kuolemaa, kun hänen vaimonsa sai potkut elokuvasta Monjackin kännisekoilujen takia. Hän oli ilmestynyt kuvauspaikalla juovuksissa ja ajautui lopulta myös tappeluun. Se ei ollut tuotantoyhtiön mieleen.

– Viimeinen asia jonka muistan sanoneeni Brittanylle oli kysymys siitä tunteeko hän todella aviomiestään, elokuvaohjaaja George Hickenlooper kertoi ja paljasti Brittanyn suuttuneen kysymyksestä.

Lisäksi Factory Girl -elokuvan ohjaaja kertoi Monjackin valehdelleen, että hän olisi ollut jotenkin mukana kyseisessä elokuvassa. Hickenlooperin mukaan Murphyn miehellä ei ollut mitään tekemistä elokuvan kanssa.