Brittilehti haukkuu Lapin fiaskoksi: ”Kylmyys, miten p**ka tekosyy!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin Suomessakin uutisoitiin kuinka brittimatkaajien reissu Suomen Lappiin oli saanut varsin negatiivista palautetta brittituristeilta. Nyt meno jatkuu entistä räväkämpänä, kun News of the World -lehti kaataa tänään uuden täyslaidallisen suomalaisten niskaan. Lehden mukaan on naurettavaa, että kylmyyden väitetään olevan törkyisyyden syynä.

– Inhottavan ja törkyisen Lapin lomamatkan järjestäjä hämmästyttää syyttämällä fiaskosta KYLMÄÄ SÄÄTÄ, lehti kirjoittaa.

Lehti viittaa brittiläisen Transun Travel -yhtiön asiakkailleen antamiin lausuntoihin. Yhtiö järjestää charter-matkoja Britanniasta muiden muassa Enontekiölle.

– Ehkäpä ilmastonmuutoksen takia Lapissa oli poikkeuksellisen kylmää poikkeuksellisen pitkään. Nämä epänormaalit lämpötilat aiheuttivat ongelmia vesijohdoissa. Hotellin johto pahoittelee siitä aiheutunutta haittaa, yhtiön johtaja Paul Kostich oli vastannut reissustaan valittaneelle perheelle.

Viime viikolla samaisen lehden uutisiin nousi brittiperheiden kokemukset suomalaisesta ”pakolaisleiristä”, kun tuhansia puntia Suomen matkasta ja Joulupukin tapaamisesta maksaneet brittituristit valittivat törkyisistä huoneista, ala-arvoisesta ruoasta ja perutuista ohjelmanumeroista.

– Se paikka oli läävä. Se särki lasten sydämet, Stu Vickers kertoi perheensä matkasta, josta he maksoivat 2.600 puntaa, eli noin 3.000 euroa.

ssssssshttp://www.newsoftheworld.co.uk/showbiz/651580/Lapland-hols-fiassssssssco-caused-by-the-cold.html?OTC-RSS&ATTR=Showbiz