Sienna Millerin näyttävä vartalo käänsi katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uuden G.I. Joe: The Rise of the Cobra -elokuvan tähtenä valkokankaalla nähtävä näyttelijä-malli Sienna Miller nähtiin äskettäin sensuelleissa mallikuvissa GQ-lehden brittiversion syyskuun numerossa. Julkkisjuhlissa viihtyvä neitokainen on nyt bongattu viettämässä jouluaan Barbadoksella.

Pari päivää sitten kaunottaresta julkaistiin jo reissun ensimmäiset lomakuvat, ja nyt paparazzit ovat ahkeroineet Sienna Miller -faneille lisää silmänruokaa. Tuoreissa kuvissa neitokainen nähdään edelleen rantatunnelmissa, mutta tällä kertaa asu on hieman edellistä peittävämpi. Joka tapauksessa Sienna käänsi tälläkin kertaa katseita rannalla. Katso kuvat tästä.

Taannoin Sienna Miller joutui taannoin muuttamaan Lontoosta maaseudulle päästäkseen pakoon paparazzeja. Nyt hän suunnittelee asunnon ostamista Los Angelesista, mutta kaksi asuntoa Britanniassa omistavalla tähdellä ei ole siihen varaa. Niinpä hän onkin nyt myymässä toista brittiasuntoaan, jotta saisi perustettua tukikohdan myös Hollywoodin liepeille.