Aamulehti: Matti Nykänen vähintään 8 kuukaudeksi linnaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Entinen mäkihyppääjä Matti Nykänen oli joulun kohutuin kotimainen julkkistähti, sillä hänet pidätettiin jouluna epäiltynä vaimonsa tapon yrityksestä. Eilen  selvisi, että syyte lievenee törkeäksi pahoinpitelyksi. Samalla viranomaiset päättivät, että Nykästä ei ole syytä pitää vangittuna.

Vankilatuomiota Matti Nykänen ei kuitenkaan mitä ilmeisimmin voi enää välttää, sillä hän on rikoksenuusija. Nykänen on nimittäin jo aiemmin tuomittu puukotuksesta. Tämän päivän Aamulehti veikkaa mäkihyppääjän saavan vähintään vuoden tuomion, josta hän kärsii rikoksenuusijana kaksi kolmasosaa, eli kahdeksan kuukautta.

Lehti kertoo myös Nykäselle määrätystä lähestymiskiellosta, jonka johdosta hän ei voi palata enää kotiinsa. Tänään onkin jo uutisoitu kuinka urheilulegenda on hakeutunut piilottelemaan asuinhotelli Kultakenkään Jyväskylän liepeille.