Candice Swanepoel näyttävissä kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi mallimaailman kuumista nousevista nimistä on kuluneena vuonna ollut Candice Swanepoel, joka on kuitenkin suomalaisillekin vielä varsin tuntematon nimi. Eteläafrikkalainen kaunotar on kuitenkin komeillut jo lukuisten lehtien mallikuvissa ja hänen uransa on parhaillaan kovassa nousussa muiden muassa Victoria’s Secret -kiinnityksen johdosta.

Vaaleakutrinen ja ruskeasilmäinen Candice Swanepoel nähdään nyt näyttävissä glamour-tyylisissä studiokuvissa esittelemässä alusvaatteita ja bikineitä. Tuoreimpien kuvien perusteella voidaan todeta, että tämä blondikaunotar kääntää miesten päät minne tahansa meneekin. Katso kuvat tästä.

21-vuotias Candice Swanepoel löydettiin malliuralle 15-vuotiaana kirpputorilta, ja ura sai lentävän lähdön. Pian mallikaunotar koristikin jo muiden muassa Kreikan Vogue-lehden kansikuvaa. 16-vuotiaana hän tienasi kuvaussessioistaan jo 5.000 euroa päivässä. Sittemmin Swanepoel on poseerannut Niken mainoskampanjassa ja esitellyt catwalkilla muiden muassa Tommy Hillfigerin ja Victoria’s Secretin tuotteita.