Charlie Sheenin vaimon hätäpuhelu julkaistiin: ”Hänellä on puukko!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Charlie Sheen pidätettiin joulupäivänä Aspenissa, Coloradossa. Viranomaisten mukaan häntä epäillään vaimonsa Brooke Muellerin toisen asteen pahoinpitelystä, laittomasta uhkauksesta ja vahingonteosta.

Nyt vaimon tekemä hätäpuhelu on vuotanut verkkoon. Puhelussa kuullaan kuinka vaimo kertoo tekevänsä ilmoituksen perheväkivallasta ja kuinka hänen miehensä on uhkaillut häntä veitsellä. Hän kertoi lisäksi että paikalla oli myös muita ihmisiä, jotka ovat hänen perheenjäseniään ja että aviomies on veitsen kanssa kylpyhuoneessa. Kuuntele hätäpuhelu tästä.

Paikalle saapunut poliisipartio pidätti Charlie Sheenin. Muelleria ei kuljetettu sairaalaan. Charlie Sheen pääsi samana iltana vapaaksi pidätyssellistä odottamaan oikeudenkäyntiä 8.500 dollarin takuita vastaan.