DJ Orkidea tekee 23 tunnin keikan uudenvuodenpäivänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pitkistä esiintymisistään tunnettu DJ Orkidea tekee uutenavuotena pitkän DJ-keikan. 23 tuntinen keikka yhdistää ensimmäistä kertaa Redrum-klubin ja viereisen Copacabana-ravintolan yhdeksi kokonaisuudeksi. Tapahtuma on pisin mahdollinen kotimaisen lainsäädännön sallima ravintolatapahtuma.

Aiemmin tänä vuonna muun muassa Lontoon Ministry of Soundissa, Buenos Airesin Pachassa ja Barcelonan Palau Sant Jordissa esiintynyt Orkidea on yksi kansainvälisesti tunnetuimmista suomalaisista elektronisen musiikin nimistä. Kolme kiitettyä albumia julkaissut Orkidea on jo aikaisemmin tehnyt kahdesti 16 tuntia kestäneen dj -keikan, vuonna 1998 Nylonissa ja 2002 Kermassa.

Suomessa nykyisin hyvin harvinaiset päiväbileet nauttivat maailman metropolien klubeilla kulttimainetta, ja näin oli myös ravintola Nylonin 90-luvun lopulla toimineen Sunday School -päiväklubin kohdalla.

Ennätyksellisessä 23 tunnin setissään Orkidea tulee käymään lävitse elektronisen musiikin historiaa edellisen 23 vuoden ajalta, keskittyen kuitenkin vahvasti myös nykyhetken innovatiivisimpaan tanssimusiikkiin. Setti alkaa uudenvuodenpäivänä perjantaiana 1.1.2010 kello 05.00 ja päättyy lauantaina 2.1.2010 kello 04.00.