Suositun heavy-yhtyeen tähti kuoli 28-vuotiaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun amerikkalaisen Avenged Sevenfold -yhtyeen rumpali James Owen Sullivan on kuollut. Hän oli kuollessaan vasta 28-vuotias. Rumpali menehtyi viranomaisten vahvistamien tietojen mukaan maanantaina kotonaan Etelä-Kaliforniassa.

James Owen Sullivan, joka tunnettiin myös artistinimellä The Rev, kuoli tämän hetken tietojen mukaan luonnollisista syistä, Huntington Beachin poliisin tiedottaja John Domingo kertoi Orange County Register -lehdelle. Kuolinsyytä ei ole kuitenkaan julkistettu, sillä ruumiinavauksen tuloksia ei ole vielä saatu.

– Jimmy ei ollut ainoastaan yksi maailman parhaista rumpaleista, vaan erityisesti meidän ystävämme ja veljemme, bändi kirjoitti verkkosivuillaan.

Vuonna 1999 perustettu Avenged Sevenfold -yhtye on komeillut julkaisuillaan myös Yhdysvaltojen hittilistoilla. Bändin nimeä kantavaa esikoislevyä on myyty yli 500.000 kappaletta. Yhtyeen jäsenet ovat olleet viime aikoina otsikoissa muiden muassa huumeiden takia.