Huippumalli Tyra Banksin televisio-ohjelma lopetetaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu huippumalli Tyra Banks on tullut viime vuosina tutuksi useammastakin televisio-ohjelmasta. Hän sai taannoin myös oman keskusteluohjelman, joka on sittemmin pyörinyt ruuduissa jo viiden kauden ajan ja palkittu Emmy-pystillä. Nyt ohjelma on kuitenkin päätetty lopettaa.

– Tästä tulee The Tyra Show -ohjelman viimeinen tuotantokausi. Minulla on ollut hauskaa vierailla olohuoneissanne, makuuhuoneissanne ja hiussalongeissa viimeisen viiden vuoden ajan, Tyra Banks kertoi People-lehdelle.

Ohjelman viides tuotantokausi päättyy keväällä 2010. Ohjelma on noussut useita kertoja myös viihdelehtien otsikoihin emäntänsä tempausten ansiosta. Erityisen hyvin muistetaan hänen taannoiset selluliitti- ja lihavuuskohunsa. Ohjelmansa jälkeen Tyra keskittyy Bankable Studios -nimisen elokuva-alan yrityksensä käynnistämiseen.Banks nähdään jatkossakin ruuduissa Huippumalli haussa -realityohjelman Yhdysvaltojen version juontajana. Sarjan 14. tuotantokausi alkaa helmikuussa.