Lily Allen teki sen taas – rinnat paljaana lehdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu brittipoppari Lily Allen on hiljalleen jättämässä musiikkiuraansa keskittyäkseen ainakin jonkin aikaa aivan muihin hommiin. Neitokainen on jo useampaan kertaan paljastanut, että hänellä on suunnitelmissa vaatekaupan perustaminen yhdessä ystävänsä kanssa.

Nyt Lily Allen jaksaa kuitenkin edelleen poseerata ahkerasti lehdissä. Itsensä ja erityisesti rintojensa julkisesta paljastelusta pitävä poptähti on jälleen riisunut itsensä lehtikuviin. Nyt hän poseeraa rinnat paljaana mustavalkoisissa studiokuvissa Harper’s Bazaar -lehden venäjänkielisessä versiossa. Eräässä kuvassa hän polttaa yläosattomissa ja sarvet päässä tupakkaa. Katso kuvat tästä.

Viime viikolla Lily Allen ilmoitti lopettavansa kokonaan internetin käyttämisen. Samoihin aikoihin hän paljasti kärsivänsä BDD -oireyhtymästä, jossa hän näkee itsensä peilissä lihavampana kuin oikeasti onkaan. Hän kritisoi omaa vartaloaan normaalia ihmistä enemmän ja kuvittelee vartalonsa olevan huonompi kuin se todellisuudessa onkaan, ja tämä aiheuttaa hänelle ahdistusta.