Näille artisteille Spotify maksoi eniten

Viihdeuutiset · Stara.fi

Internetin musiikinkuuntelusta syntyvien rahavirtojen tilittämisestä viime aikoina otsikoissa ollut Spotify-musiikkipalvelu julkisti eilen vuoden 2009 eniten kuunnellut musiikkikappaleet. Samalla saadaan hiukan osviittaa siitä mille artisteille palvelun suurimmat rahavirrat mahdollisesti ohjautuvat.

Kuudessa eri maassa toimivan palvelun vuoden kuunnelluin kappale oli Black Eyed Peasin hittiviisu I Gotta Feeling. Toiseksi eniten kuunneltiin Flo Ridan Right Round -hittiä, jonka naisvokaaleissa vierailee Kesha. Kolmantena kuunnelluimpien kappaleiden listalla olivat David Guetta ja Akon yhteishitillään Sexy Bitch.

Viime viikolla Spotifyn kilpailija Last FM ilmoitti, että Lady Gaga oli palvelussa vuoden kuunnelluin tähti. Spotifyssä räväkkä amerikkalainen on kuitenkin vasta neljännellä sijalla kappaleellaan Poker Face. Viidentenä oli Beyonce kappaleellaan Halo ja kuudentena Kings Of Leon kappaleellaan Use Somebody. Kymmenen kärkeen mahtuivat lisäksi myös Black Eyed Peasin Boom Boom Pow, Milow’n Ayo Technology, David Guettaan ja Kelly Rowlandin When Love Takes Over sekä MGMT:n Kids.