Koiran ulkoiluttamista Hollywoodin tapaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikassa kaikki on suurempaa, sanotaan. Tai ainakin ihmeellisempää. Maailman lihavin kansa on nimittäin kehittänyt monenlaisia vekottimia elämää helpottamaan, mutta nyt ei ole kyse niistä. Kyse on nimittäin koiran ulkoiluttamisesta mahdollisimman helposti.

Verkossa jo jonkin aikaa sitten julkaistussa hauskassa valokuvassa nähdään yksi mainio esimerkki koiran ulkoiluttamisesta, sillä kuvassa koira on sullottu käsilaukun tapaiseen kantokassiin. Katso kuva tästä.

Kyseisessä kuvassa nähtävän koiranomistajan silhuetista päätellen neitokainen on kuntoilunsa hoitanut, mutta mukana kulkeva valkoinen puudeli tuskin hengästyy kovinkaan paljon roikkuessaan emäntänsä mukana kassissa. Maisemat toki ainakin vaihtuvat rivakasti myös koiralla. Tarina ei kerro kuinka koira onnistuu tekemään tarpeensa, jos hätä yllättää kesken lenkin.