Kristin Gustafson on kotikaupungin hottis

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Maxim-miestenlehden vuosittaisen Hometown Hotties -lukijaäänestyksen voittajaksi on tänä vuonna noussut muodokas kaunotar Kristin Gustafson. Nykyisin Turlockissa, Kaliforniassa, asuva vaaleaverikkö nähdään samalla lehdessä näyttävissä kuvissa.

Kristin Gustafson kertoo olevansa leasing-konsultti, joka seurustelee sekä kannattaa 49’ers-joukkuetta. Suosikkinäyttelijäkseen hän kertoo Will Ferrellin, jossa on neitokaisen mukaan aineksia vaikka Yhdysvaltojen presidentiksi. Katso kuvat uhkeasta voittajasta tästä.

Erikoistaidokseen Kristin kertoo, että hän saa rintansa liikkumaan minkä tahansa kappaleen tahdissa. Lisäksi hän osaa koskettaa kielellään nenäänsä. Neitokainen itsekin tosin naureskelee, että hänen vanhempansa ovat varmasti ylpeitä moisista taidoista.