Huippumalli Miranda Kerr kuumissa bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Miranda Kerr on seurustellut jo pidempään Hollywood-tähti Orlando Bloomin kanssa. Taannoin kaunotar nähtiin pitkästä aikaa julkisuudessa muutenkin kuin alastomana tai bikineissä, kun hänet ikuistettiin julkkisjuhlien punaisella matolla leopardi-kuvioisessa pitkässä iltapuvussa.

Tällä kertaa Miranda Kerr poseeraa Ralph-lehden kannessa ja sisäsivuilla näyttävästi bikineissä ja alusasuissa muiden muassa rantatunnelmissa. Katso kuvat tästä.

Australialaissyntyinen 26-vuotias alusvaatemalli on nykyisin maailman yhdeksänneksi kovapalkkaisin supermalli yli 3 miljoonan dollarin vuosituloillaan. Taannoin hänen säärensä valittiin maailman parhaiksi. Kerr on poseerannut usein muiden muassa Sports Illustrated -lehden sivuilla sekä XOXO ja Victoria’s Secret -mallistojen mainoskuvissa.