Kim Kardashianin kauhun hetket – apina pissasi päälle!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Keskimääräistä muodokkaamman takapuolensa merkeissä julkisuuteen aikoinaan noussut kohujulkkis Kim Kardashian on joutunut varsin tukalaan tilanteeseen tehdessään lähempää tuttavuutta Hollywood-elokuvassa parhaillaan näyttelevän apinan kanssa.

Nykyisin jo omaa realityohjelmaansa neitokainen kertoi blogissaan käväisseensä Ashton Kutcherin uuden elokuvan kuvauspaikalla, kun hän sai päälleen apinan nestemäisen vastalauseen.

– Pysähdyin Katalystissä juuri kun Ashton Kutcher oli kuvaamassa! Heillä oli pieni apina, jonka taikuri Dynamo taikoi esiin. Minusta se oli aluksi todella söpö, mutta sitten se pissasi minun päälleni. Ashton kertoi että apina oli kakannut hänen päälleen, joten pissaaminen ei tuntunut minusta kovin pahalta, Kim Kardashian kirjoitti Twitterissä.