Pettymys faneille – Rihanna joutuu peittämään seksikkäät kurvinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna esiintyy uudenvuodenaattona Abu Dhabissa, Arabiemiirikunnissa. Kaupungin konservatiivinen kulttuuri on kuitenkin aiheuttanut popparin esiintymiselle rajoituksia. Niukoista asuistaan tunnettu Rihanna joutuu nimittäin miettimään esiintymisasunsa uudelleen, sillä seksikkäät ja paljastavat asut ovat liikaa Abu Dhabin kaltaiselle muslimikaupungille.

– Rihanna tietää, että sopiakseen paikalliseen kulttuuriin hänen on pakko tehdä kompromisseja tyylinsä suhteen. Suuri osa hänen showstaan koostuu seksikkäistä lava-asuista. Pukukoodi Abu Dhabissa ei kuitenkaan suosi hyvin paljastavia asuja, Daily Mirror -lehden lähde kertoo.

Show-vaatetuksen uusiksi laittaminen on aiheuttanut Rihannalle harmaita hiuksia, sillä popparin vaatekaappi pursuaa toinen toistaan seksikkäämpiä asuja. Rihannan kerrotaan halunneen tehdä kyseisestä showstaan omalaatuisen ja provosoivan, mutta välttääkseen ongelmia maan viranomaisten kanssa tähti on suostunut hillitsemään aikeitaan huomattavasti.

Aikaisemmin tänä vuonna Rihanna joutui samankaltaisen pulman eteen, kun hänen oli määrä konsertoida viime helmikuussa Malesian Kuala Lumpurissa. Poppari sai maan virallisilta tahoilta tuomitsevaa kritiikkiä liian säädyttömästä showstaan ja pukeutumisestaan. Rihannan Kuala Lumpurin keikkaa jouduttiin kuitenkin siirtämään, kun poppari joutui silloisen poikaystävänsä Chris Brownin pahoinpitelemäksi.