Silmiähivelevät bikinikaunottaret valtasivat laskettelukeskuksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin superjulkkikset ovat parhaillaan kokoontuneet Aspeniin viettämään joulua ja vuodenvaihdetta. Joulu on sujunut pääosin rauhallisesti, vaikka paikallinen poliisi joutuikin joulupäivänä noutamaan näytteljä Charlie Sheenin putkaan hänen uhattua leipäveitsellä vaimoaan.

Aspenissa on lumi maassa, mutta kovinkaan paljon pakkasta ei ilmassa taida olla, sillä välipäivinä laskettelukeitaassa skimbailleet saivat hieroa muutamaan kertaan silmiään. Rinteeseen ja rinneravintoloihin oli nimittäin ilmestynyt valtava joukko bikiniasuisia kaunottaria, jotka yrittivät pysytellä lämpiminä muiden muassa tanssimalla. Katso kuvat tästä.

Rohkeimmat kaunottaret uskaltautuivat myös laskettelemaan bikineissä. Kyseessä oli muodokkaista tarjoilijoistaan tunnetun Hooters-ravintolan markkinointitempaus, jossa kuvattiin samalla myös Hooters 2010 -tyttökalenterin kuvia. Kuvaussession jälkeen neitokaisten ohjelmaan kuului luonnollisesti vielä asianmukainen after ski.