Tiger Woods kasvoleikkaukseen ja seksiriippuvuuden takia hoitoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukemattomien uskottomuustapausten takia edelleen skandaalin keskiössä edelleen oleva Tiger Woods on ollut kateissa 27. marraskuuta saakka. Hänestä ei ole tehty tämän jälkeen minkäänlaisia havaintoja. Nyt urheilijatähden kerrotaan harkitsevan kirjautumista vieroitushoitoon.

Brittiläisen Daily Mail -lehden mukaan Tiger Woods olisi kirjautumassa Arizonassa sijaitsevalle Cottonwood de Tucson or The Meadows -klinikalle sekä seksiriippuvuutensa että lääkeriippuvuutensa takia. Skandaali sai alkunsa, kun Woods törmäsi autollaan palopostiin. Tuolloin hänen verestään löytyi tutkijoiden mukaan muiden muassa voimakkaita Vicodin ja Ambien -lääkkeitä.

Lehden saamien tietojen mukaan Tiger Woods olisi jo Arizonassa hänelle tehtävän kasvoleikkauksen takia. Supertähden uskotaan saaneen vammoja kasvoihinsa, kun vaimo Elin Nordegren löi häntä golf-mailalla. Hänen uskotaan murtaneen rytäkässä poskiluunsa ja menettäneen myös kaksi hammastaan.

Tähän mennessä Tigerin rakastajattariksi on ilmoittautunut viisitoista naista, ja lukuisia muita on lisäksi ollut mukana hänen tilaamissaan orgioissa.