Victoria Silvstedt esitteli ”vastahakoisesti” bikinipeppunsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalainen povipommi Victoria Silvstedt rakastaa julkisuutta erityisesti nyt kun sitä ei ole hänelle viime kuukausina juuri siunaantunut. Tästä syystä paparazzien rannalta bongaama kaunotar yritti esittää hätistelevänsä kuvaajia pois, mutta poseerasi pian heille auliisti.

Aurinkoista vapaapäivää rannalla bikineissä viettänyt Victoria Silvstedt heilutteli ensin kuvaajille vaikuttaen siltä että olisi halunnut heidän lopettavan kuvaamisen. Tämän jälkeen hän järjesti kuitenkin paparazzeille varsinaisen esityksen, jossa hän esitteli kameroille myös timmin bikinipeppunsa. Katso kuvat tästä.

35-vuotias Skellefteåssa syntynyt ruotsalaiskaunotar Karen Victoria Silvstedt on luonut uraa muun muassa mallina, juontajana ja laulajana. Hän osallistui vuonna 1993 Miss Ruotsi -kilpailuun, jossa hänet kruunattiin ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Tähdeksi povipommi nousi poseerattuaan vuonna 1996 Playboy-lehdessä, ja hänet valittiin seuraavana vuonna Playmate Of The Year -voittajaksi. Silvstedt on sittemmin tehnyt menestyksekästä julkkisuraa ja noussut yhdeksi maailman tunnetuimmista glamour-malleista.

Vuonna 2005 Victoria valittiin Nuts-lehden äänestyksessä maailman toiseksi seksikkäimmäksi blondiksi. Äänestyksen voitti Jennifer Ellison. Nykyisin lähinnä vilautuksistaan kuuluisa Silvstedt oli teini-ikäisenä myös olympiatason laskettelija. Playboyssakin poseeranneen naisen urheilu-ura tyssäsi kuitenkin jo 16 vuoden iässä olkapäävammaan.