Sophie Howardin rintavarustus pullistelee jälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden lopun lähestyessä päivittäin esitellään erilaisia äänestystuloksia myös viihteen ja naiskauneuden saralla. Britanniassa varsin suosittu Nuts-lehti on tiedusteli taannoin lukijoiltaan saarivaltion parhaita rintoja. Äänestyksen mukaan Britannian parhaat maitorauhaset löytyvät neitokaiselta nimeltä Sophie Howard.

Howard poseerasi heti tuoreltaan kyseisen lehden sivuilla niin yläosattomissa kuin alastomanakin. Nyt hänet nähdään Ralph-lehden kannessa ja sisäsivuilla hieman säädyllisemmässä asussa. Povipommi poseeraa nimittäin lehden kuvissa useammissakin erilaisissa bikineissä. Katso kuvat tästä.

26-vuotias Sophie Howard on Britanniassa varsin tunnettu glamour-malli, joka on poseerannut useita kertoja muiden muassa kolmossivun tyttönä sekä useiden miestenlehtien sivuilla. FHM-lehden brittiversion äänestyksessä hän sijoittui muutama vuosi sitten Maailman seksikkäimpien julkkisnaisten listalla sijalle 68. Sophie opiskelee parhaillaan yliopistossa mielenterveyshoitajaksi.