Brittany Murphy surkeana viimeiseksi jääneessä haastattelussaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joulun alla sydänkohtaukseen yllättäen 32-vuotiaana kuollut näyttelijätär Brittany Murphy antoi viimeisen haastattelunsa In Touch -lehdelle vain pari viikkoa ennen traagista kuolemaansa. Hän kertoi toimittaja Amy Webberille muiden muassa joulun odotuksestaan ja vuoden 2010 suunnitelmistaan.

In Touch -lehden mukaan Brittany Murphy vaikutti Los Angelesissa 3. joulukuuta tehdyssä haastattelussa kalpealta ja laihalta. Sama voitiin tosin huomata myös tuolloin ikuistetuissa valokuvista, jotka ovat tulleet jo aiemmin julkisuuteen. Lehden mukaan Murphy kertoi aikovansa lähteä jouluksi pois Los Angelesista, sillä suunnitelmissa oli viettää joulu New Yorkissa aviomiehen Simon Monjackin kanssa. Lopulta Murphy kuitenkin haudattiin jouluaattona.

Perhejoulun jälkeen Brittany Murphy aikoi saattaa näyttelijänuransa taas uuteen nousuun vuonna 2010. Suunnitelma voi vieläkin onnistua tähden poismenosta huolimatta, sillä hänet nähdään postuumisti vielä parissakin elokuvassa. Joidenkin väitteiden mukaan Brittany olisi puheidensa mukaan aavistanut oman kuolemansa. Toimittaja Webber kertoo kuinka hän kertoi haluavansa kauniit vaaleat hiukset ”seuraavassa elämässään”.

Brittany Murphyn kuolinsyy on vielä selvitämättä. Ruuminavauksen tuloksia odotetaan saatavaksi helmikuussa.